Monday, 28 October 2013

Pantai Penyabung - second trip

Pada July lepas sempat berkunjung ke Pantai Penyabung untuk kali kedua tahun ini. Kali ini kami memilih utk bermalam di Penyabung Resort. Sebelum lupa, ini no tel owner resort 019-7765071 . Chalet ni betul-betul depan pantai, so bila bukak jer pintu, terus boleh terjun laut ( of course la ada pasir in between that, kalau tak, tenggelam mak nanti.. hehehhehhe).

Macam biasa, saya tak pandiai bercerita, so biarlah gambar menceritakan segala-galanya

 Chalet ala kampung nelayan, ada air con't, tapi takder water heater ek. TV, cerek semua ada.
 Betul-betul pantai depan chalet , so mak boleh lepak dekat beranda sambil tgk anak main
 Ada meja utk makan-makan kat tepi chalet, tetiba ramai pulak dtg melawat 
 gambar diambil dari atas beranda chalat. Leka sungguh budak 2 org ni main
 lagi pantai
 jeti tempat memancing dan bot ikan mendarat
 bot nelayan
layan jer la memancing di waktu malam... hehehehhehe 




Harga antara RM120-RM150 semalam

Next time dtg mau bikin BBQ pulak, tahun depan kot sebab dah masuk musim tengkujuh.