Wednesday, 15 June 2016

Felda residence




Ada hari yang terasa nak pergi bercuti untuk release stress. Jom kita terjah ke Felda Residence Hot Springs Sungkai, Perak. 


Sebenarnya kita orang sampai dah malam,ni amik gambar bila dah check out

Kitaorang book pakai Agoda dapat bilik deluxe RM102 semalam. Ramai tak puas hati sebab terlajak murah sangat. 

Ruang lobi terbuka. Malam banyak nyamuk... huhuhu



Bilik kitaorang

Breakfast tak worth it. Kata buffet masa bayar, bila nak makan ala carte la pulak . mee goreng dan kuew teow masin, terlebih kicap kot. nasi lemak yg bebudak order ok. 
dah lama tuan tanah tak enterprem kejap 

yeay.. inilah yang ditunggu. Dia punya water park. Kat sini air sejuk
Kolam air panas, best berendam sebab tak ada orang


Tempat rebus telur

Kat sini blih rendamkaki jer sebab airnya agak panas

Tempat makan, tutup. bukak masa weekend kot 

Surau disediakan

tutup jugak

boleh buat team building kat sini
ni kolam air panas yang memula sekali, tapi kami pergi last sekali 

Gambar kolam air panas tak boleh nak share untuk menghormati privacy.

Overall memang berbaloi sangat pergi masa weekdays sebab bilik murah n tak ramai orang. Dengar cerita kalau weekend dan cuti sekolah full house sesangat. Kitaorang kan jenis suka bercuti weekdays dan pergi tempat n time tak ada orang. 

No comments:

Post a Comment