Wednesday, 26 September 2012

Sept winning-for record only

Rasa macam dah lama tak update fasal contest. Ni antara benda yang diterima selepas raya .

Set Himalaya bernilai RM100 dari FB Venusbuzz.com

 Goodies dari FB Majalah Pesona Pengantin

 Voucher KFC dari promo Fresh n white

 Voucher ToysR Us RM50 X 2 keping dari contest Darlie Bunny Kids-console

 Mesin Basuh Panasonic 16 kg dari contest Wash and win P&G


TV Plasma 3D HD 42 inch dari contest Watson Olympic P&G yang baru dibuka dan dipasang.. huhuhuhu




Menang  total RM400 utk dua penyertaan dlm peraduan Nikmati Susu Dalam 21 hari di FB Dutch lady. 


Ni jer yang boleh recall setakat ini. Ok, kita sambung buat kerja lain pulak. 

Sekarang ni sangat jarang join contest sebab sibuk jadik homemaker.. huhuhuhuhu

Tuesday, 25 September 2012

Kitchen makeover

Lama giler tak update blog. Sebab memang sibuk giler, giler pun tak sibuk macam ni... hehehehhehhe

Inilah benda yang membuatkan sibuk giler... tadaaaa



So far sangat berpuas hati sebab ventilation memang bagus, walaupun tak berapa seni. standardlah budak engine yang design... hehehhehehe


Saturday, 1 September 2012

Sawadikapppp

Dilanda kebosanan di hari raya keempat, selepas melawat Makcik Mah di Pasir Pekan, kami bergerak menuju ke Rantau Panjang. Sekali jem giler nak masuk ke sana. So kami sudah fed up, berhenti kereta dekat bus station RP dan terus berjalan kaki masuk ke Golok.. hehehhehehhe

mummy n kiddos posing depan Thailand Immigration 

Jalan kaki jer kitaorg crossing the bridge, tak jauh pun


Masuk pukul 1 tgh hari, pukul 5 petang dah selamat sampai Malaya balik. Just nak jalan-jalan kenal negara orang.