Tuesday, 3 March 2015

Tiada tajuk

Contest #ambank #givealittle telah tamat pada 28 Feb lepas namun PROJEK 1 DAPUR 1 KELUARGA masih tetap berjalan seperti biasa. Giveaway #ambank #givealittle . - membantu sambil mendapat voucher pun dah tamat dengan bilangan peserta 4 orang jer ( hadiah disediakan adalah untuk 3 orang ok). Minggu ni sibuk dgn exam bebudak, so result saya umumkan next week. Banyak hadiah tgh pending utk dipos kepada pemenang giveaway blog lain yang saya sponsor. semua dah siap pack, tinggal nak drop kat poslaju jer. Harap bersabar yer para pemenang, takkan lari gunung dikejar

Itu jer nak tulis, kepala dah berat. Penangan selsema punya pasal.

1 comment:

  1. Salam. Hee sungguh rajin mak melayan contest ya ;p

    ReplyDelete