Sunday, 2 August 2015

Preloved and new dress from POPLOOK n ZALORA for sale

Tuan tanah dalam proses nak clear up baju dalam almari untuk memberi ruang baju-baju yang bakal diborong kelak. So nak let go murah-murah ni, please check it out yer. 



POPLOOK Tyra lace black size L preloved.baru pakai 2 kali.Condition 9/10. Harga tak termasuk poslaju.kt website dah out of stock.fast payment.dress ni disertakan dgn tali utk ikat di pinggang.blih rujuk website tpl utk tgk ukuran. Harga beli RM99, nak letgo RM75 sahaja.

details size rujuk dekat link ni yerhttp://poplook.com/en/home/7441-tyra-lace-jubah-dress-blue.html


ETHNIC CHIC Maysa Sheena Lace Dress size M - BIRU - NEW
RM70 — Skudai, Johor, Malaysia
Raya hari tu beli dress ni kat Zalora, harganya RM99. serious mmg cantik, chiffon yg sgt lembut full lining dan size m. tak sempat pakai sebab saya demam di hari raya, so tak gerak ke mana-mana... huhuhu. so saya nak letgo dress baru ni dgn harga terlajak rendah RM70 sahaja. so u all dah jimat RM30. selain itu, saya akan bagi free instant shawl glitter yg baru punta utk dipakai bersama baju ini. confrim meletup punya la

boleh tgk size n details baju dekat link inihttp://www.zalora.com.my/Maysa-Sheena-Lace-Dress-293519.html



POPLOOK dress cobalt blue Nivenia size L , preloved. nak letgo RM60 . sesuai utk ketinggian 165 ke atas sebab mmg labih dan sgt flowy gitu,harga masa beli RM139. dah pakai beberapa kali so kealah jual lebih dari separuh harga kan? fully lining. oh ya, dress ini ada tali ikat di belakang.


POPLOOK Penny polka blue-orange size XL NWT, RM40.
Dress ni baru beli sebelum raya, new with tagged lagi. tak sempat pakai. mid weight chiffon, fully lining kecuali kat lengan. tapi since dia chiffon jenis tebal so tak jarang la kalau pakai. kat website dah out of stock.


POPLOOK Jana Pleated Side Panel Jubah Dress size L - Black/White-preloved pakai sekali jer masa raya - nak letgo RM50 . details size n baju boleh tgk kat link ni.http://poplook.com/en/home/6406-jana-pleated-side-panel-jubah-dress-blackwhite.html#
if beli baru RM63.60 yer. dress ini disertakan sekali dgn tali utk diikat kat belakang



POPLOOK- Cesilia dress atau nama lain dress lisa surihani sebab dia pernah pakai baju ni,saya dah buat modification sikit dekat pinggang saya taruk kain ribbon supaya lebih kemas tempat kita nak tarik n ikat pinggang. size M tapi jenis cutting besar, so L pun boleh pakai. setails size tak ada, sebab dress ni dah lama out of stock. masa beli dlm 70+. nak letgo RM40 sahaja. -preloved yer . kain chiffon fully lining

Comel kan Lisa pakai dress ni 


If berminat boleh layari page  TUDUNG MURAH SKUDAI


SETIAP PEMBELIAN DRESS AKAN MENDAPAT INSTANT SHAWL GLITTER PERCUMA. 


3 comments:

  1. Kak, yg mana boleh bf?

    ReplyDelete
    Replies
    1. satu pun tak ada, sebab tak ada button kat depan

      Delete