Thursday, 27 August 2015

Sehati sejiwa

Macam tajuk novel pula.Jika anda tidak tahu, tema sambutan hari kemerdekaan bagi tahun 2015 ialah Sehati Sejiwa. Ia mencerminkan roh kesepaduan, kesefahaman, kekitaan dan kemanusiaan seluruh rakyat di negara ini.

Berikut adalah gambar yang dihantar oleh teacher Aariz  persiapan menyambut kemerdekaan di tadika An Nur cawangan Taman Universiti.

Kata Aariz ( yang pakai spek mata) diaorg cop bendera ni. Er, cop tu kira warnakan pakai berus la ek? 

Kanak-kanak riang ria




6 orang jer datang. 2 orang tak datang iaitu Hanna dan Mateen. 

Seronoknya.. 

Untuk pengetahuan pembaca, tadika ni baru beroperasi tahun ni so student memang tak ramai, dalam 8 orang sahaja ( 6 tahun ada 2 orang). Yang amik childcare sebelah petang ada 4 orang. Memang dimanjakan sangat-sangat bebudak ni. No wonderlah si Aariz  excited sangat nak ke sekolah setiap pagi.Untung Aariz.

3 comments:

  1. melentur buluh biarlah dari rebungnya....kanak-kanak patut didedahkan dengan kemerdekaan pada usia yang kecil lagi...

    ReplyDelete
  2. tahniah cikgu dia..sila lah datang ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Itulah.... comel betul kalau budak-budak ni buat kerja..... tadika anak ahkak pun ada buat aktiviti sebegini.....

    ReplyDelete