Wednesday, 2 December 2015

Evolusi kulit sihat dan cantik bersama DocLab

Annyeonghaseyo!
An nyeong ha siut seum ni ka?
Jaljinaeyo. 



Tetiba keluar bahasa Korea la pulak dalam blog melayu ini. Ok, actually nak cerita ni . Saya ni memang dari dulu lagi peminat fanatik cerita korea skin care korea sebab kebanyakan produk mereka ni bersesuaian dengan kulit Asia macam saya ni. Baru-baru ni saya diperkenalkan dengan  DocLab Face Ampoule. Amenda pulak Face Ampoule ni? Mari kita baca dulu .

DocLab produk terkini yang dirumus dan dihasilkan di Korea Selatan. Intipati kandungan utamanya teridri daripada  asid hyaluronic, ekstrak ginseng, kolagen dan juga ekstrak daun aloe vera. DocLab tidak mengandungi alkohol, kandungan berunsur haiwan haiwan, silikon atau paraben. Iajuga bebas dari sebarang pengawet dan bahan kimia terlarang, jadi anda tidak perlu risau menggunakannya. 

Ampoule lebih efektif berbanding serum untuk kulit yang mengalami pimentasi dan melambatkan proses penuaaan . ( untuk yang dah berumur macam saya ni) Kesan penggunaan ampoule juga lebih cepat berbanding serum. Ia sesuai untuk pengawalan sebum; menjadikan kulit lebih lembut,halus dan kurang minyak. Ampoule ni kira benda baru la nagi saya, selama ni saya pakai serum sahaja, tu pun dah rasa habis best dah tu.

 DocLab didatangkan di dalam kotak khas 

Satu kotak mengandungi 5 botol Face Ampoule. Satu botol untul sekali penggunaan.

Kecil-kecil cili padi, walaupun bersize kecil ia memberi hasil yang luar biasa sekali. 

Ini wajah sebelum guna DocLab, muka tengah breakout teruk sebab alahan makanan laut 


Ini selepas 5 kali penggunaan DocLab. Kesan bintik merah akibat alahan telah hilang dan kulit lebih anjal, gebu dan putih bersih. Liang roma di muka semakin mengecil dan wajih makin kurang berminyak. Sangat berbaloi sekali! 





Video penerangan ringkas DocLab serta cara menggunakannya







Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai produk DocLab ini bolehlah melayari laman web mereka di 

atau follow instagram mereka di 

dan "like" fan page mereka di 


Berminat memiliki wajah yang cantik mulus persis artis Korea? Bolehlah order DocLab hari ini juga  seperti tertera di bawah: 

@
017-3201998 (WA/TA/MSG ILASALEH)



Joeun haru dweseyo. 
Annyeong !

1 comment:

  1. kalau serasi dgn apa2 brand skincare pun memanglah sgt besh gitu!

    ReplyDelete