Sunday, 10 January 2016

Girlfriends trip- Wedding at Lundu

Ini adalah girlfriends trip yang kami dah plan dari bulan Ogos lagi.Means, no kids.. girlfriends only yer. Kath menjadi my partner trip ke Kuching. Di Kuching Suzi sudah siap menunggu kami untuk ke Lundu. 

Yes, we made it! Selepas touch down di Kuching terus mencarik sarap di oldwhite town coffee. 

Kami sampai di Lundu ngan-ngam orang baru selamat akad nikah daa. So sempat bergambar dengan pengantin baru, Dayang. Abaikan tudung senget benget sebab dah bersiap dari pukul 5 pagi lagi ok.

Ni masa majlis berlulut di sebelah malam. Atas kebenaran pengantin, kami pakai kasual jer la ek, bwk baju pun cukup- cukup jer. 
Dayang pakai ala pengantin Jawa
Bollywood style 

Kami tak stay lama, mungkin kerana faktor usia dah lanjut, kena tidur awal. Dah tak mcm masa zaman muda dulu-dulu daa

Next day ialah persandingan. 

Masa tgk dayang berarak , tak dpt menahan air mata dari menitis. I'm so happy for you friend! 

Sibuk jer kitaorg ni kan.. hehehehehehe

Last pic dengan pengantin before heading to Kuching 


Selamat Pengantin Baru buat Dayang Masnah dan Arif . Semoga bahagia berkekalan hingga ke akhir hayat. 

No comments:

Post a Comment