Tuesday, 12 January 2016

Kl short trip-meeting family n friends

Walaupun sekolah dah bukak seminggu,sesi berjalan jalan tetap diteruskan.weekend baru ni kami ke Kl kejap.
Sampai jer KL, check in kat the Zon terus ct calling jumpa dekat Avenue K, walking distance jer dari hotel. Light lunch dekat The Library Coffee Bar sambil mengopi

Healthy lunch gitu

Petangnya kitaorang bersiar dekat taman KLCC 

my big boy 

lepas tu kitaorang dinner kat food court KLCC ( late dinner la jugak sebab tunggu semua sampai, sebab tu food court dah tak penuh) with my siblings 

teringin nak makan mee kari kat fod court KLCC yg awesome- extra kerang dan fishball



my sis baru sampai layan mee kari jugak

Bukan senang nak kumpul beramai ni.Glad everyone can make it.

welfie dari HP adik. Er, I sorang jer tak pakai spek hokay.


Esoknya lepas pergi Zoo, jumpa ct lagi dgn Mas .. kali ni pekena nasi kukus suriani pulak di Ampang. 

Nasi kukus+ayam goreng yang sangat awesome. Lucky orang Kl nasi kukus Suriani dah melebarkan sayap di Ampang 



1 comment: