Wednesday, 8 August 2012

Belajar dari kesilapan :)

Entry buat kenang-kenangan, kata orang, belajar dari kesilapan.










Moralnya, lain kali kalau contest suruh letak gambar sebelum dan selepas, jgn gatal-gatal nak buat prop bagai yer. Jangan kata GP, console pun tak sangkut.. hehehhehehhehhe.

Apa-apapun, daku makin gumuks.. huhuhuhuhuhu


4 comments:

  1. heheh tak leh letak props yer..me tak join sbb yg previous me join tapi kalah so dh tak de mood nak join ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampaknya begitu la. last time tak join walaupun POP dah ada, this time teruja tgk duit 1K, tapi salah strategic la pulak . dia nak tgk kesan ketara sebelum dan selepas pakai. Redha jer la :)

      Delete
  2. ssh nk fahamkan rentak n minat penganjur. ada yg jenis suka deko2. ada yg betul2 pick random. apa pn bergantung kat rezeki sbnrnya, kalau DIA nk bagi, jgnkan RM1K. entah2 ber K K lagi dia hulur. Sedikit kecewa dgn keputusan ni, ya. Tapi pengalaman tu yg paling penting kan. marilah kita berpelukan lin.... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya.. saya faham sesangat . Tipulah kalau kata tak kuciwa, console pun tak sangkut. end up 2 botol bedak asas kat rumah skang.

      Delete