Saturday, 11 August 2012

I need holiday

Seriously, dgn keadaan sekarang ni rasa nak pergi holiday jer, kalau boleh somewhere jauh yang tak ada gangguan seperti phone call blablabla semua.

Malam ni, bukak FB dan ternampak ini


Alhamdulillah, menang package percutian ke Siam Reap ( Angkor wat) utk 2 org. katanya full board, risik punya risik, rasanya tak termasuk flight so kalau nak pergi, kena bayar flight sendiri la. Rasa package nya yg mcm ni

http://www.tourasia2u.com/Search/Package?packageID=77&isFullView=True


Kita tgk dulu term n condition macam mana.

No comments:

Post a Comment