Tuesday, 7 August 2012

Pengsan.....




Dah seminggu tak update blog, maksudnya menang apa-apa. Terus terang saya nyatakan, saya sangat penat skang. Penat nak settlekan hal rumah yg due date semakin hampir, sebab nak balik kampung awal punya fasal. Silap haribulan, esok saya sendiri pergi cat rumah.. huhuhuhuhuhu

Bila badan dah penat, otak pun penat, so mood nak bercontest ke laut.

Nanti saya buat entry lain pasal winning ( mcm ada org nak baca.. hehehheheh). Actually hari ni ada menang something yg buat saya rasa bersyukur sangat sebab saya betul-betul menghargainya di tengah al fulus tak berapa ada nak siapkan rumah . Hari jumaat ni nak pi collect n terus beli barang yg diperlukan. lepas la sebijik kipas kat ruang tamu hasil contest. Sofa kena KIV, kerana organizer tu senyapjer, tak masuk pun duit lagi, nak dekat sebulan dah dari dijanjikan. dah tak larat nak PM kat FB.

Banyak sangat benda nak fikir. Pengsan + stress.


2 comments:

  1. congrats in advance :) stress nak cat umah ker tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. MZ,
      stress nak siapkan rumah. wiring belum siap, hari ni pun dah start mengecat. we all decide nak cat sendiri, kalau upah kontraktor dia nak ambil 2K utk ruang tamu n ruang makan yg kecik cenonit jer. nway thanks :)

      Delete