Wednesday, 8 August 2012

Memberi semangat untuk diri sendiri


Set safi balqis dari Majalah EH bernilai RM100


Yang ni Crabree & Everlyn set dari rakan blogger, Kelly Chin. Thanks so much kerana bersusah payah tolong pick up all these stuff n ada extra gift lagi.


Victoria Jackson personalized compact, dari majalah Her World, yg voting her world rewards tu . Set make up ni bernilai RM239 dengarnya.


Jersey dari Adidas bernila RM150, kemenangan beramai-ramai bersama Wan Hairulshifah, Badiuzaman dan Afifah--satu geng kiranya. Peraduan sms di Guardian. Tak ada rezeki kita nak menang tab, dpt jersey pun layan jer la kan.. hehhehehehhe


Voucher utk beli produk Takasima RM100. siapa nak voucher ni, sila tinggal msg di sini. due date 1 sept, utk produk takasima RM500 ke atas sahaja baru boleh guna. yang di dpt free sebab kami pernah beli treadmill dgn diaorg. 



Kemenangan di FB. Jawab soalan dan e mail jawapan. Dpt hamper Sabah tea RM50 rasanya.



Yang ni nak pi collect hari jumaat ni kat Persada. Like n share Homelifestyle FB. rasanya dia target yg duduk kat JB sebab nak kena attend opening ceremony bagai. kebetulan la pulak sebab nak kena pergi cari kipas dan benbarang rumah.

Oh ya, last week ada dpt call dari Darlie Bunny Kids contest, dpt console atas nama arriz dgn anak saudara kat kampung, so dpt voucher Toy'r us RM50 setiap satu. Next week katanya diaorg nak poskan. So lepas la budget hadiah birthday Aariz tahun ini.

Dalam tak ada mood pun kena update gak blog untuk bagi semangat pada diri sendiri. Chaiyuk.. chaiyuk...

6 comments:

  1. wahhh... sheBADZ congrats Mer & syukur la apa pun yang kita menang walaupun kecil.

    Hope you like the Crab Tree & Evelyn set ~ wangiiii :) Thanks a lot for your gifts GSC Vouchers, OPI set, day cream and vouchers. Terima kasih.

    Keep try never give up ya... because I masih keep trying juga hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry, lupa nak inform kat u barang dah sampai, sebab once sampai i terus buat entry blog.. hehhehehhe... all the best to you too :)

      Delete
    2. congrats!! byk gak tu :) :)

      Delete
    3. Thanks MZ.. bila upload baru nampak banyaknyer.

      Delete
  2. Asalamualaikum,
    Dapat juga call dari wakil DARLIE BUNNY KIDS katanya ada voucer RM50 nak hantar kerana menang saguhati peraduan DARLIE BUNNY KIDS tempohari. Tapi sampai hari ni (dah sebulan)... tak ade sampai pun. Anak asyik tanye je.. Kalau ada no tel wakil bunny kids tu tolong SMS/email pada saya:
    Tkasih
    Noor Hazliza
    Tel : 019 6327 567
    email : lizakajang@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf bebanyak, baru nampak comment ni. dah dpt ker voucher tu? mmg agak lewat diaorg pos

      Delete