Sunday, 3 May 2015

Entry tertunggak: Menyusuri Tasik kenyir

Pada cuti sekolah bulan 3 lepas, saya sempat singgah di Tasik Kenyir bersama keluarga . ( ayat macam buat karangan sekolah daaa) . Tasik Kenyir merupakan salah satu destinasi percutian yang menarik dan juga menjadi port untuk kaki pancing. Di sini anda boleh sewa boat house atau chalet jika berhajat untuk bermalam.Kitaorg sewa bot kejap jer utk berlayar di sekitar tasik Kenyir ini. 


Damai dan tenang

Selalu tengok sign board kat jalan raya kan, ni signboard tepi tasik pulak

Boat kecik ni just nice utk family

Ini boat house, bilik karoeke merangkap tempat makan-makan n lepak-lepak. Kebetulan tak ada orang petang tu, so kitaorg jer la lepak sambil minum petang. Memang sangat eksklusif. Macam dalam bot layar mewah la pulak. 

Dekorasi dalam 

Muka kontrol padahal tengah mabuk sakan tuh.. huhuhuhu


Details mengenai boat house boleh teruk contact di FB ini yer https://www.facebook.com/Kenyir-Pandragon-Cruise-388424911314753/


3 comments:

  1. Saya sangat berminat utk menyewa boat house ni utk percutian keluarga di Kenyir. Boleh tolong kongsi maklumat macam mana nak tempah boat house ni? 😊

    ~Ina~

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://www.facebook.com/bahterakenyir?fref=ts

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete