Friday, 25 September 2015

Day 1 Gold Coast - Grand Chancellor Surfer Paradise

Letak pic hari pertama dulu


Ini adalah hotel kami stay, terletak betul-betul di tgh bandar surfer paradise dan tersangatlah happening. Ala-ala downtown Niagara gitu. Paling best kat bawah hotel shopping mall so if need anything senang la nak pergi beli plus pukul 7 pagi supermarket dah bukak. Kedai halal juga berlambak kat sini, tahan pilih jer. 


inilah bilik kitaorg sepanjang kat sini. Standard la keluasannya


Stok maggie . Masa baru sampai tgh lapar giler, malas nak turun bwh plus tgh hujan lebat.

Masa keluar ni dah nak dekat Magrib, semua lapar nasi. Perut melayu kan. So kita pekena nasi iran dulu, jalan kaki jer dari hotel. 

Kecik cenonit la cawan teh dia ni

Teh Arab

Nasi dgn kebab... pinggan kecik jer tu. memang segenggam jer la

Layan Caffe Mocha kat Zarraffa's Coffee
Menu coffee

Takder orang pun, sebab dah malam plus sejuk

Feeling-feeling gituh

Er.. secawan kongsi berdua jer ek...

No comments:

Post a Comment