Wednesday, 24 September 2014

Aariz 5th birthday

Lima tahun lepas, pada hari ini lahirlah seorang bayi yang comel ke dunia dan diberi nama Ahmad Aariz. Nama ini dipilih oleh ibunya tak sampai satu minit hasil google dlm website muslim boy name. ( kalau tak percaya, kalau korunk tgk dlm website tu, nama Aariz yg duk atas sekali.. hehehehe) 
Rindu baby Aariz time ni, asik nak gomol jer

Macam biasa seperti tahun lepas, buat sambutan kat sekolah dia jer la sebab mak dia malas nak sepahkan rumah.. huhuhuhu









 Sambung celebrate kat cafe SDS masa lunch time.


 My cheeky boy


 mkn kek dan mushroom soup pun jadik la kan


Aksi manja dan mengada tak nak gambar diambil


Selamat Hari Jadi Aariz. Semoga menjadi anak yang soleh dan sentiasa menjadi kesayangan dan kebanggaan mama dan abah. 

Malam ni tak masak, layan Domino pizza jer.. yeah....

No comments:

Post a Comment