Sunday, 28 September 2014

Once I was......


Entry ni bukan nak bagi "hint" utk back to work, siapalah nak hire penganggur terhormat 10 tahun nih.. huhuhuhu. Saja nak tengok cemana rupa wanita berkarier.. ahaksss





Hari ini saya seorang suri rumah aka comper ikan bilis 


Tak banyak beza pun, cuma makin mengembang... huhuhuhu ( masih suka mengenakan tudung hitam kalau nak ke mana-mana) 

Selamat bekerja untuk yang bekerja hari ini dan selamat beristirehat kepada yang tengah bercuti.


terpaksa edit balik gambar sebab baru teringat masa visit site, gambar tu private and confidential.. huhuhu 


No comments:

Post a Comment