Tuesday, 24 July 2012

Di tepi tasik UTM yang indah

Hasil kerja husband. Nasiblah rajin melayan bini nak berpossing.. hehehhehehhe








Kerja last minute, due 31 july ni, hari ni baru terhegeh nak pos. tak tahu sempat sampai ker tak. Semoga ada rezeki untuk kami sekeluarga.. Amin....

13 comments:

  1. waa... SheBadz cantik nyer *posing, posing & posing*

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhe.. thanks kelly.. you too :)

      Delete
  2. amboi...posing sakan ni..insyallah kalau ada rezeki tak kemana..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ingat hari tu keluar dgn u i pakai tudung plain? lepas tgk gambar u snap, i rasa bentuk tudung tu tak berapa ok, so i tukar pakai tudung ni. hopefully ada rezeki.. Amin..

      Delete
  3. Tomei, leh jadi model sambilan.. leh income he he he

    ReplyDelete
  4. ni mesti contest rizalman-tesco, hehehe. G luck deh

    ReplyDelete
  5. Samalah >< belum hntr lagi wawawa...
    lin, better remove password bg komentro kt dlm blog ni. bkn pe, kdg2 jenuh kita dok type code2 tu asyik xlepas2 nk publish komen pembaca :) juz my 2sen ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada PW ek? tak pasan wan... kita kena edit sendiri ek setting. nanti lin remove sat.

      Delete
  6. haah better remove sbb proses nk tulis tu kdg2 amik masa. bakal jd blog singgahan utama lah blog lin ni ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. oraits.. dah remove. lepas ni nak kena carik org utk design blog pulak. sgt plain skang. dah lama tinggal blogging.banyak function baru yg tak berapa familiar

      Delete
  7. merah mak ngah.. :)
    nice one, hope u win

    ReplyDelete