Tuesday, 24 July 2012

Small winning di FB n magazine

Akhirnya..... ada jugak entry winning contest . Yg ni menang dekat FB dan majalah. So kita upload sekali harung utk record KPI hujung tahun ni.. hehehhehehehe

Set Safi dari Majalah EH. Belum collect lagi, due 9 Ogos ni, tgh arrange.


Movie ticket dari FB lady's Choice, jawab soalan jer

 Dari FB Edwin Malaysia, cakap jer nak diaorg kasik

 Yang ni dari Nandos's We Grilled Champion, under groupLim Yee Pee, dpt 2 set 1/4 quarter chicken.

 Sample dari lip ice-- ni pun nak taruk gak? hehehhehehe

 Share n win contest dgn FB hotel Equotarial Penang, bagi review fasal hotel tersebut.Dpt voucher stay 3D2N on weekend, baru berbaloi hotel voucher mcm ni, tak banyak cengkadak.

Last, ni bukan contest tapi hidangan berbuka puasa hari ini yer...


Ok dah, nak pergi goreng ayam lak. Selamat berbuka.

5 comments:

  1. Replies
    1. uih jiran... salam... lama tak nampak? Daku duduk kat flora skang, rumah tgh reno. Tahun ni buat open house tak? blih nak sersbu nanti. hehhehehe

      Delete
    2. uit.. o tgh reno ke? thn ni hari2 rumah terbuka lin, nak datang callin je.. :))

      Delete
  2. tak tahu pulak awak suka masuk contest. memang awak jenis yang lucky la. sy masuk contest tak pernah dapat. lucky draw sekali je tu pun dapat jam dinding jenama TImes.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu saya pun fikir yg menang dlm contest semua ni lucky, tapi setelah setahun terlibat dlm arena ni, baru saya tahu yang kena berusaha bersungguh-sungguh untuk menang :)

      Delete