Saturday, 21 July 2012

Sekapur Sireh

 Alhamdulillah, bersyukur ke hadrat Ilahi di atas segala limpah kurnianya dapatlah kita bertemu kembali dalam "Merlyn Punya Blog" ini. Maaflah nama tak berapa komersial, almaklumlah, usia dah makin meningkat sudah tak "fashionable wife" macam 5 tahun lepas.. hehhehehehhe 

Akhirnya  setelah hampir lima tahun menyepikan diri dari dunia blog, lahirlah blog yang serba ringkas untuk merakamkan beberapa perkara/peristiwa penting sebagai rujukan di kemudia hari. Ini untuk mengelakkan kebanjiran di facebook yang sepatutnya berfungsi sebagai laman sosial untuk berinteraksi dengan rakan-rakan tetapi dah jadi tempat iklan, contest, aktiviti memasak, shopping dan sebagainya. 

Sudi-sudilah melayari blog saya ini. Insya-Allah, akan buat sedikit giveaway sempena pelancaran blog baru ini.

Terima kasih daun keladi,
Lain kali silalah menyinggah lagi.  



~ eyzlyn~

7 comments:

  1. yeayyyy sudah aktif kembali

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah... Begitulah nampaknya kak zidah .. Dah lama tak skodeng blog akak. Hopefully this time no more hangat hangat tahi ayam...hehehehe

      Delete
  2. welcome on board :D

    Salam Ramadan to you and your family
    May this Ramadan be a month of Blessing, Forgiveness and Guidance :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Kelly for the warm wishes. Have a great
      day !

      Delete
  3. Rerajin update taw,,. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah... Terima kasih kerana sudi dtg singgah ke sini

      Delete
  4. orang lama blog, aku ni baru nk merangkak lin, eh camner nk setting blog orang yg kita follow kat tepi camni kasi reveal ek? adoila aku ni..

    ReplyDelete