Wednesday, 25 July 2012

My lucky day

Senyum melebar setelah menerima surat yang dinanti-nantikan sejak 2 minggu ni.
Contest ni kena beli produk Dynamo, febreeze atau Downy RM35 ke atas. Macam biasa, saya akan budget ngam-ngam jer. Sabun pun belum bukak lagi. Saja join di supermarket Hwa Thai dekat Kip Mart Tampoi. 

Secara jujurnya, tak mengharap sangat untuk menang kerana masa nak drop form ni, kotak tak ada. So mintak staff supermarket Hwa Thai yang jaga bahagian P&G call diaorg punya agent mcm mana, boleh drop lagi. Agent cakap boleh dan dia akan dtg collect the next week. So borang tu saya tinggal cenggitu jer bersama borang Zamani n Anida dekat staff diaorg dgn harapan diaorg tolong bagi la kat agent tu. Alhamdulillah, staf diaorg mmg jujur dan ada la rezeki sangkut mesin basuh ni.

Apa nak buat dgn mesin basuh 16 kg? Jual kot, utk top up perbelanjaan reno rumah yang sudah over budget.. huhuhuhu


4 tiket pas masukke Bukit Gambang Water park, just nice la utk keluarga saya yang 4 orang ni. Menang dengan Majalah Rapi.Yang tak best due 30 Ogos 2012. Tgh fikir mcm mana nak pergi. Lepas raya mmg akan extend 2 hari cuti sebab husband kena melawat student latihan industri di kemaman, so kami stay kat Awana ikut plan. May be otw balik JB boleh singgah sekejap kot, dlm 2-3 jam dah la. 


Kemenangan yang baru diterima sebenatar tadi dari FM. menang RM100 dari Snap n win contest Ambank. Nak tgk gambar yang menang? Ini rupanya


Ok, dummy TV tu saya rembat masa prize giving Watson-Olympic P&G contest. Lepas ni memang akan jadik prop utk semua photo contest.. hehehehehhe


Dan yang terakhir, menang dengan Herworld magazine masa join online voting utk Her World beauty awards. Saya tak pernah pun menang offline contest dgn majalh ni, tapi kalau yg online ni dah masuk kali ketiga. Satu-satunya majalah yang beli tapi tak pernah menang, kang merajuk tak beli lepas ni.. hehehhehe


Ok, rasanya cukup dulu update hari ini. Alhamdulillah di atas segala rezeki yang dikurniakanNya untuk hari ini. 






13 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. tahniah... salam perkenalan...
    Bile hantar form nih?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks cutemama. salam perkenalan. form yang mana satu tu?

      Delete
    2. alamak, baru nampak reply. lama tak check g mail p& g tu contets dia due 30 mei, hantar sebelum tu

      Delete
  3. meriah jugak tu kemenangannya...wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh............

    ReplyDelete
  4. tahniah kak..byk menang tue ;)))

    ReplyDelete
  5. tahniah babe.. lynlucky u..
    keep it up, suka entry ko yang pasal menang2 ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam poyo jer bunyi.. hehehehhehe. tahun ni ada open house tak?

      Delete