Tuesday, 10 February 2015

take a break kejap di Mahkota Hotel

once in a while mummy pun kena take a break. Kali ni ikut abahnya yang ada bengkel di Mahkota Hotel, Melaka. Rasanya dah kali ketiga kami stay kat sini, semua untuk tujuan yang sama. 









Kalau bayar sendiri, rasanya tak duduk kot hotel ni. sebab bilik agak lama,tak ada free wifi pun dlm bilik dan rasanya kat sekitar ni lagi banyak hotel baru yg boleh dpt harga lebih kurang jer. Memandangkan free, layan jer la. 

12 comments:

  1. Salam. Hee beruntunglah dapat duduk hotel secara free.

    ReplyDelete
  2. Salam tanya lagi. Hadiah contest manakah ini? Heee2

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini ikut abah dioarg out station la Wak

      Delete
    2. beruntunglah dapat duduk hotel free gratis percuma seperti itu ;)

      Delete
  3. pernah juga hi-tea and lunch kat sini
    not bad

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib saya tak baik la hari tu, saya end up sakit perut start dari dinner-breakfast dan last sekali sebelum balik amik high tea kat situ. mungkin berpunca dari kari kepala ikan yg dihidangkan masa dinner, melarat sampai breakfast ( saya makan bubur jer pun ) dan high tea saya termakan banyak sikit sebab kononnya rugi ler kan tak makan. sekali perut tak blih terima.. huhuhuhu

      Delete
  4. Hye hye blogwalking here.. follow your blog :)
    Have a great day always :)

    ReplyDelete
  5. wah, bestnya dapat dok hotel free wee wee hehe

    ReplyDelete
  6. wah ok sumpah nampak best gila T_T

    ReplyDelete