Thursday, 11 December 2014

12.12 LAZADA REVOLUTION DAY- What to expect

1. Satu hari sale dari pukul 12 tgh malam, setiap jam ada "flash sale"; maksudnya ada barang tertentu yang ditawarkan dengan harga yang terlajak murah dan sangat limited. Ikut pengalaman flash sale 11.11 yang lepas, tak sampai 5 minit pun barang habis, memang serious murah giler. Masa tu luggage bag dia offer RM1 jer. Entah siapa yg bertuah dapat beli. 

2. Register account siap-siap. Kalau sesiapa masih blur mcm mana nak shopping di Lazada, rujuk entry ini. Sudah diterangkan dengan details lagi .

3. Siapa yang shopping certain amout masa Black Friday Sale, akan dpt gift card sama ada RM30 atau RM50. Menurut Lazada, diaorg akan hantar gift card code ke email masing-masing.

4. Ok, ini yang korunk tunggu. Discount code. Ni latest yang saya terima dari email Lazada. Copy cepat-cepat yer. Masukkan masa nak check out untuk pembayaran.



Voucher Code: 1212LAZ25
Voucher Amount: RM 25
Minimum Spend: RM150
Validity: 12.12

5. Sesiapa yang  nak tahu latest offer setiap jam, bolehlah follow saya di FB INI . Saya punya wall memang akan dibanjiri iklan dan promo Lazada sepanjang hari, so sapa yang menyampah sila unfollow yer.. hehehehehehehe. 



Ni saya dah siap buat pencarian untuk u all, so just klik n direct ke pencarian yang korunk nak

Barang kelengkapan sekolah

clearance sale

kids and babies sale

sale barangan elektrik







Lazada Malaysia

11 comments:

  1. rajin betul lazada buat promosi kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
      BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

      Delete
  2. ada banyak barang boleh pilih serta ikut budget sendirikan

    ReplyDelete
    Replies
    1. rambang mata.. tapi dress zawara dah banyak sold out.. seriyes murah+ voucher

      Delete
  3. Kak, nk tya kalo dah key in utk 12 % tu , blh dpt lg tak RM 25 off tu? Thx kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak boleh dik, awak kena pilih salah satu. calculate dulu mana yg lagi untung nak guna

      Delete
    2. K, thx Kak :)

      Delete