Thursday, 11 December 2014

Mengejar Skuad Era Perodua sempena promo #JamPackedPizza

Siapa tak suka benda free kan? Saya kalau ada free time dan kena pada tempat dan masanya, memang saya takkan lepaskan peluang untuk mengejar Skuad Era Perodua ini. Kali ni mereka berada di Galeria Kotaraya. Kebetulan saya sedang makan Subway di situ ternampak skuad ni, cepat- cepat saya habiskan BMT saya untuk turut serta. (kebetulan lah sangat ek.. hehehehehhe)

Jom kita saksikan paparan ringkas di bawah.


Hijau kuning trademark warna Skuad Era Perodua 


Bonet belakang penuh dengan goodies untuk dimenangi



Ini dia bro yang mengendalikan acara hari tersebut


2 orang ni memang tak miss peluang bergambar depan kereta yang mak dia selalu kejar. hehehehehe


Blogger on duty ! 


Aktiviti wefie beramai-ramai di mana pakcik guard pun join sekaki.



10 pemenang voucher pizza hutt berwefie ( Shukri wakilkan saya yer) 


Tuan tanah pun kena amik gambar jugak untuk upload dalam blog 


tadaa... ni yang duk kejar sangat . Goodies sampingan lain mcm biasa wajib ada la, sebab mak dah hafal semua soalan yang bakal ditanya.. hehehehehhe

Untuk mengikuti lintas langsung Skuad Perodua Era, bolehlah layari lawan web ERA.FM

Untuk menikmati menu terbaru  #JamPackedPizza dari Pizza Hutt, bolehlah melayari lama web Pizza Hutt.

SPOILER


Terima kasih Era.FM dan Pizza Hutt Malaysia. 



2 comments:

  1. Memang syok dpt benda free. Cuma rajin dgn tak je la nak mendapatkannya.

    ReplyDelete
  2. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
    BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

    ReplyDelete