Thursday, 4 December 2014

Aktiviti cuti sekolah: Membuat clay key chain di Perpustakaan Tman Universiti

Minggu ini, aktiviti membuat key chain menggunakan clay diadakan di perputakaan kanak kanak taman universiti. Macam biasa, saya membawa bebudak ni ke sana utk join aktiviti ini sambil mengumpul hadiah... hehehehehehe.Seperti biasa, yuran RM5 dikenakan untuk peralatan dan tenaga pengajar. Jom kita tengok apa yang diaorg buat hari ini.


Amar kelihatan tekun melukis logo kelab bola kegemarannya


Aariz tak kurang hebat juga dalam cubaan hendak melukis kereta


Shukri dengan rekaan "black hole"


Aktiviti kali ni ramai peserta, dlm 40 orang tak termasuk ibu bapa yang dtg bagi support sekali


Tekun mendengar instructor memberi tunjuk ajar bagaimaan nak mulakan projek ini


Final touch 


Adik adik dengan rekaan keychain masing masing


tu dia keychain hasil adunan 3  hero cilik ini


Semua keychain dihimpun untuk pemilihan pemenang


Beratur mengambil goodies. Bos kecik excited sebab boleh join dengan abang aktiviti kali ni


Gigih betul bos kecik


muka excited dapat goodies. Abang mcm biasa control macho


Seperti dijangkakan, hadiah saguhati untuk dibawa pulang.Boleh tambah koleksi pensil case dan buku cerita kat rumah.

2 comments:

  1. Bagus ada aktiviti macam ni.anak-anak pun gembira..Mak lagi lahhh..

    ReplyDelete
  2. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
    BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

    ReplyDelete