Sunday, 7 December 2014

Setelah berbulan lamanya tertangguh, akhirnya keputusan dibuat hari ini

Setelah berbulan-bulan lamanya tertangguh, akhirnya keputusan dicapai hari ini. Tadaaaa

Sebelum korunk fikir dan assume bukan-bukan, nak beritahu awal-awal yer. PS4 tu hadiah contest Papermate, bukan beli dekat Lazada. Extra wireless controller jer beli dekat Lazada masa Black Friday Sale bebaru ni. Manalah saya mampu dan sanggup nak habiskan sampai 1799 utk beli orginal sony PS4 ni, nak-nak bulan ni banyak duit nak pakai untuk persiapan masuk sekolah.

Ni wireless controller yang beli dekat Lazada



Harga asal RM189, guna discount code voucher , dpt less RM25. Lepas tu dpt gift card RM30 lagi utk guna masa flash sale 12.12 ni. Dah berapa banyak untung kat situ. Kalau compare beli dengan Sony, harga wireless controller baru ialah RM189, fixed price ok, tak ada diskaun. ( dah tanya kat kedai dah). 

tadaaa... complete set sebelum dirasmikan 


 akhirnya... dibuka setelah sekian lama bertapa dalam kotak

Bangun tidur dengan tak mandi lagi terus mengadap benda alah ini 

Review PS4? Mestilah best. Dah tak mengadap dah memasing ipad skang... huhuhuhuhu

Kalau berminat nak beli PS4 baru, skang ada sale di lazada. Model macam kitaorg tu, macam kat bawah ni.


Tips nak beli, guna discount code voucher yg less RM250 untik pembelian RM1500 ke atas. ( kalau tak cukup genap, top upla barang lain). Kat sini korunk dah save RM250. Banyak tuh. Sebab tu ramai suka beli barang kat Lazada, kalau tahu tekniknya memang dpt murah habis. 

12.12 ni flash sale, dah plan nak beli game baru



Harga RM129, guna gift card RM50 ( yg dpt masa black friday sale), so total cuma bayar RM79. Free shipping lagi. Memang good bargain la. 

Sekian review ringkas PS4. ( review sambil promote, kira 2 dalam 1 terus) 


Lazada Malaysia

9 comments:

  1. 12.12.2014 ni ada sale kat lazada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, tgh buat persiapan utk membuat "kerosakan" lagi

      Delete
    2. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
      BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

      Delete
  2. Replies
    1. ps4 punya games mahal, yg kat atas 2 tu kitaorg beli preloved jer kat mudah.my

      Delete
  3. Super dupper jimat nieyhh... xsabar nk tggu 12.12.2014 ni....>_<

    ReplyDelete
  4. Moga tak terjebak lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. er.... jom la sopping utk penutup 2014 ni.. hehehehehe

      Delete