Monday, 26 January 2015

Giveaway #ambank #givealittle . - membantu sambil mendapat voucher-EXTEND SAMPAI 28 FEB

TERKINI: GIVEAWAY INI EXTEND SAMPAI 28 FEB 2015 KERANA PIHAK AMBANK MELANJUTKAN LAGI TARIKH UNTUK VOTING CONTEST #AMBANK #GIVEALITTLE. 


Rasanya sudah sampainya masa untuk buat giveaway. Terbuka kepada semua pembaca blog. Syarat-syarat penyertaan anda haruslah mengikut langkah-langkah di bawah ini.

1. Follow blog ini

2. Follow FB https://www.facebook.com/merlynhasshim

3 Tinggalkan komen di entry ini http://merlynhasshim.blogspot.com/2015/01/projek-1-dapur-untuk-1-keluarga-misi.html

4. Share entry ini di blog, twitter, FB atau mana-mana social media  http://merlynhasshim.blogspot.com/2015/01/projek-1-dapur-untuk-1-keluarga-misi.html

5. Klik "vote" dekat link ini https://www.facebook.com/AmBankMalaysia/app_170589652977604?app_data=%7B%22v%22%3A%22ideadetails%22%2C%22id%22%3A%221264%22%7D ( kalau tak jumpa my entry, sila search under "URL" category dan akan jumpa entry under nama "Merlyn Hasshim". Step ini paling penting sebab akan menentukan kesudahan dan hala tuju projek 1 Dapur Untuk 1 Keluarga.


Ok dah.. pemenang akan di pilih secara random. Tinggalkan komen di entry ini once dah complete semua step di atas, so saya boleh track siapa yang join nanti yer.


Hadiah-hadiahnya ialah:

1. Starbucks card bernilai RM20
2. Voucher KFC bernilai RM20
3. Voucher Aeon bernilai RM20


Give away ini extend dari 31 Jan sehingga ke 28 Feb . Sebab dateline contest #ambank #givealittle  dah extend sampai 28 Feb 2015 So total kita ada 3 pemenang. Pemenang akan dipilih secara rawak guna random.org serta "kegigihan dan kesungguhan". Result selepas full result #ambank #givealittle keluar yer

Target saya ialah untuk mendapatkan top 3 sebab saya plan nak extend PROJEK 1 DAPUR UNTUK 1 KELUARGA dan  ini bergantung kepada nilai kemenangan yang saya peroleh nanti. 

Marilah kita sama-sama memeriahkan give away ini sambil membantu mangsa banjir . 

Kepada yang ingin tahu giveaway yang pernah diadakan di blog ini, boleh rujuk entry di bawah ( ini bukti, kot-kot orang ingat saya ni suka-suka jer buat giveaway kan)

http://merlynhasshim.blogspot.com/2014/10/keputusan-giveaway-sempena-kejutan.html


15 comments:

  1. nak join. later i join. ari tu dh vote. i will try to vote using my hubby's a/c pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks MZ sebab support dari awal lagi projek ini. I terfikir nak extend projek ini bukan setakat penajaan dapur sahaja, tetapi lebih kepada memulihkan kehidupan dengan pembangunan sahsiah seperti menyediakan ruang bacaan/perpustakaan mini di desa terpencil dengan cara kita supply bahan bacaan atau bantuan memulakan perniagaan kecil seperti kita bagi peralatan untuk membuat kuih dan sebagainya. ini antara idea yang terlintas dan harap dpt dilaksanakan jika ada rezeki.

      Delete
  2. Semua syarat2 atas dah buat...cuma nak tanya.lepas kita dah vote kat fb nanti ada keluar column mmg wajib isi ke macm mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, kena isi details sebab diaorg tak nak phantom votes.

      Delete
    2. Saya dh share kat
      fb : Na Liena
      Twitter : @Naliena92

      okay sudah vote..!

      Delete
    3. td ada masalah teknikal kat fanpage tu sbb tu payah nak vote..skrg dah vote..! hoho..
      nak ke up entri ke kak?

      Delete
    4. Terima kasih kerana sudi support projek kecil saya ini.

      Delete
  3. http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/01/giveaway-ambank-givealittle-membantu.html

    ReplyDelete
  4. Join ^^
    http://misssakuradiary.blogspot.com/2015/01/giveaway-ambank-givealittle.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sebab sudi join giveaway ini

      Delete
  5. salam ok saya dah buat semua step

    http://mamadarwiish.blogspot.com/2015/02/giveaway-ambank-givealittle.html

    ReplyDelete