Monday, 26 January 2015

CNY RED HOT SALE FROM LAZADA

Untuk kaki shopping aka bargain hunter macam saya ni, ada  satu berita baik. Esok bermulanya CNY RED HOT SALE di Lazada . Pelbagai tawaran menarik serta diskaun hebat ditawarkan bermula esok 27 Jan sehinggalah tahun baru cina berakhir. Oklah tu, kebetulan gaji pun baru masuk, BRIM pun dah dapat kan, yuran sekolah semua dah settle, inilah masanya untuk membuat "kerosakan" aka retail therapy gitu . Jom kita skodeng apa yang menarik esok.

  • 25RM OFF exclusive affiliate voucher codes, with RM150 min spend (code: CNY25AFF)
  • 10% OFF Storewide for all Maybank cardholders
  • 40RM OFF Redmi Note 4G for CIMB bank customers
  • CNY Social media contest with 1x RM888 voucher and 5 x RM188 vouchers up for grabs: https://www.facebook.com/LazadaMalaysia

Kepada yang menunggu voucher firework, malam ni macam biasalah lepas pukul 12 tgh malam baru up. Mengikut pengalaman saya yang dah beribu raban habis kat Lazada ni , voucher firework paling berbaloi sekali bila nak shopping sebab serious boleh save banyak sesangat. Nnati saya update dalam ni once saya dapat.

Macam biasa, kalau masih blur lagi mcm mana nak shopping di Lazada, boleh rujuk entry ini:

http://merlynhasshim.blogspot.com/2014/12/bagaimana-nak-membeli-di-lazadafree.html

Projek 1 DAPUR UNTUK 1 KELUARGA masih on, so kalau ada sesiapa nak menderma, boleh buat pembelian terus di Lazada dan dialamatkan pada Raja Shamri nanti. Details projek dan pembelian barang boleh rujuk di link ini

http://merlynhasshim.blogspot.com/2015/01/projek-1-dapur-untuk-1-keluarga-misi.html

Saya rasa nak beli waterjet esok, nak buat bersih banjir lumpur yg tak settle-settle lagi kat kampung tu. Lepas tu boleh guna buat cuci kereta


Harap-harap adalah voucher firework yang best tgh malam ni, Serious mmg nak kena beli benda alah ni.. Selain itu, adik lelaki ada pesan suruh beli wardrobe ni, murah jugak





Sila klik dekat mana-mana banner di bawah ini untuk mla shopping .

Lazada Malaysia


Lazada Malaysia

 Akhir kata, saya ucapkan selamat membeli belah dan berbelanjalah dengan berhemah, sementara GST belum diaplikasikan lagi.  Marilah kita mengambil peluang untuk membeli barang-barang yang bakal dikenakan GST nanti.



6 comments:

  1. wahhh waterjet tu mmg bes tu! blh buat cuci kereta hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best, save sikit dari cuci kat kedai. Silap haribulan boleh bukak car wash kat rumah nanti.. hehehehehhe

      Delete
  2. semua rumah akak cepat 'sembuh'.. mmg penat nak mencuci segala lumpur tu..alahai.moga akak sekeluarga sabar ya..! wardrobe tu murahnya..! berbaloi juga dibeli

    ReplyDelete