Saturday, 24 January 2015

Keunikan mee tarik di cyberjaya

Kalau orang pergi cyberjaya biasanya akan berkunjung ke restoran Sabaa, kami pula mesti takkan miss untuk menikmati mee tarik di restoran.... Keunikan mee tarik ini ialah dihasilkan on the spot dengan menarik, dan dimasak serta disajikan pada ketika itu juga.  Rasanya kenyal kenyal macam mee maggie. Jom kita skodeng port makan mee tarik ini.


Lokasi restoran mee tarik Noodle House ni terletak di Persiaran Flora, Cyber Jaya.

Ada pilihan ruang makan di puar atau di dalam. Surau juga turut disediakan untuk kemudahan pengunjung


Ini menu dia, dah siap print atas kertas, kita just tick jer apa kita nak, bwk kat cashier dan bayar. Air kat sini free of charge yer. Semua hidangan harga flat rate, RM8 sepinggan kecuali hidangan chicken n mutton roast stick. (yg ni mcm sate, nanti boleh rujuk gambar di bawah)

Kami macam biasa pilih teh cina dan bebudak air kordial oren

mee sup daging

yang ni mee goreng basah daging +potato

mutton n chicken stick yang mcm sate tu. Rasanya sedap sekali, cukup berasa rempahnya.



Gendang gendut tali kecapi,
Kenyang perut senang hati,
Sajian mee tarik asli,
Sekali pekena pasti nak lagi.

No comments:

Post a Comment