Tuesday, 13 January 2015

Winning: Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]

First time join contest blog di sini, dan first time jugak menang. Ini winning entry nya

http://merlynhasshim.blogspot.com/2014/12/shopping-rm1212-di-lazada-malaysia.html

Contest ini dianjurkan oleh blogger Saya Iday dan diadakan sempena jualan hebat1212 Lazada pada Disember lepas. Saya terpilih sebagai pemenang hadiah misteri - share & win di mana saya akan menerima salah satu barangan dalam wish list entry saya. Kita tengok apa wish list saya yang menang tu.



Dan ini selamat diterima pada awal tahun baru, iaitu selepas saya pulang dari misi banjir di Kota Bharu.



Buat blogger Iday, terimalah pantun empat kerat ini:

Orang memberi kita merasa;
Orang berbudi kita berbahasa;
Terima kasih daun keladi:
Lain kali ada contest boleh join lagi. 



Siapa nak beli magic grill pan macam kat atas tu, boleh klik kat sini yer
http://ho.lazada.com.my/SH4N3g



4 comments:

  1. Awak ke yang menang tu? Hihi congrats! Kita menang voucher RM50 tu

    ReplyDelete
  2. Salam. Hee tahniah menang besar ribu riban begitu ;)

    ReplyDelete