Sunday, 11 January 2015

Shopping di Lazada pada hari Ahad bersama Firework voucher ( utk hari ini sahaja)

Pagi Ahad ni ramai yang sibuk mendaftarkan anak-anak di sekolah bagi mereka yang berada di Johor, Kelantan, Terengganu dan Kedah. Manakalah negeri-negeri lain pula, mungkin masih bermalas-malasan di atas katil atau sedang buat last minute shopping sebelum sesi persekolahan bermula esok.


Pagi ni selepas drop Aariz  dekat kindie baru dia, balik rumah dulu kemas apa yang patut sambil check email. Tetiba dapat email dari Lazada ,hari ni ada special diskaun. Boleh gunakan code di bawah untuk shopping apa yang patut.



Untuk menyenangkan anda, saya dah siap copy paste code ni untuk kegunaan. Macam biasa, copy paste code ni dan masukkan masa nak check out nanti kat ruangan diskaun. Terhad untuk 1 akaun, i code sahaja. Kalau nak beli banyak, blih la pinjam akaun suami ker. So dapatlah penjimatan berganda.


RM200 off utk min pembelian 1500 = FIRE200z1j
RM150 off utk min pembelian 1000 = FIRE150z1j
RM100 off utk min pembelian 700= FIRE100z1j
RM50 off utk min pembelian 300 = FIRE50z1j
RM25 off utk min pembelian 150 = FIRE25z1j 


Kalau masih tak faham bagaimana nak shopping di Lazada, boleh rujuk entry ini


Bolehlah mula shopping dengan klik di banner di bawah:


Lazada Malaysia



3 comments:

  1. me kena puasa shopping jap...tunggu bonus :)

    ReplyDelete
  2. Sheila suke shopping kat lazada ni.. ade je voucher yg lazada nk bagi...

    ReplyDelete