Friday, 28 November 2014

Kejutan dari Zalora

Hari ni hari Zalora sedunia agaknya, semua update dpt parcel dari Zalora. Saya jugak tidak terkecuali. Mood hari ni ada sedikit swing diceriakan dengan bungkusan besar gedabak, dihantar oleh abang Gdex sebentar tadi. Jom kita tengok hasil kerosakannya.


Packaging dia lagi kemas dari Lazada, siap ada kotak lagi. Tapi kotak yg 2 tahun lepas lagi cantik, ni nak jimat kos kot.


As expected, blouse kain cotton, sesuai nak pakai utk cuaca panas dan lembab sepanjang tahun ni. Ni kira ganti blouse Haley yang dah selamat dijual bebaru ni. Kalau perasan, saya memang suka blouse kaler gelap dan berjalur ( ilusi nak nampak kurus.. huhuhu)


  Handbag ni cantik, ada strap kat tepi lagi tapi kat tengah tu terlopong la pulak, ada button jer. Bahaya ni org mudah nak menyeluk nanti. So mcm tak practical nak bwk keluar jenjalan, gi bisnes meeting or jumpa client ok kot.. hukhukhuk....


Siapa nak shopping kat Zalora, boleh guna discount code voucher ni, macam biasalah diaorag hantar kat e mail. Nnati masa check out, just masukkan code voucher. Untuk new customer sahaja. ( kalau bukan new customer, bukaklah satu acc under nama husband ker) 

DISCOUNT CODE 15% ZALORA:  ZBAPQDEH




Selamat membeli belah di http://www.zalora.com.my/


Nanti bebila free kita buat #OOTD pulak dengan baju baju kat atas. 


Sesungguhnya.. bulan ini memang banyak betul kerosakan dibuat, saya rasa dah cukup dah. Kita sambung bulan depan pulak yer.... 

No comments:

Post a Comment