Thursday, 13 November 2014

Kerosakan di malam hari.. di LUXOLA la pulak

Malam ni macam biasa, lepak kat ZALORA sambil tengok baju-baju yang bakal dibeli minggu depan. Almaklumlah, termenang voucher ZALORA RM250 dari contest fashionista 7 Eleven tu. Lepas dah sudah tu, check e mail. Tiba-tiba ternampak satu email ni macam menarik jer



Bagai orang mengantuk disorong bantal, apa lagi.. pantaslah jejari yang tak berapa runcing ini mengklik di sini www.luxola.com.my dan berlakulah sedikit kerosakan yang tak dapat dielakkan.



Cuba tengok berapa kena bayar kat bawah tu, murah jer kan? Dah la free shipping lagi. Best betul kalau setiap hari macam ni. Sesungguhnya saya sudah mula jatuh cinta dengan pekerjaan baru saya sekarang ini. Er, nak panggil apa ek? Shopping blogger?

So korunk apa lagi, jomlah sama-sama kita membuat kerosakan sekali lagi ya. Er.. risiko sila tanggung sendiri.

Mulakan hari anda dengan ceria di sini www.luxola.com.my

Ok dah, nak tido. Kerja habiskan duit jer minggu ni. Nasib dah cover sikit petang tadi. Itu kita buat cerita kat entry lain pula yer.

2 comments:

  1. Replies
    1. sampai skang confuse cemana diaorg blh send voucher walhal sebelum ni tak pernah beli barang pun kat sini , tak ada pembelian minimum pulak tu. tapi semalam dah check, voucher ni boleh guna sekali jer. kalau tak best kan u all semua boleh guna

      Delete