Saturday, 29 November 2014

KELAS CREATIVE ARTS N CRAFT di Rumah Tropika, UTM

Pada hari Khamis lepas, saya telah menghantar Shukri untuk bersama kawan-kawannya menyertai bengkel seni atau arts camp bertempat di Rumah Tropika, UTM. Bengkel ini terbuka untuk kanak-kanak dari 7- 12 tahun di mana yuran pendaftaran sebanyak RM50 dikenakan merangkumi makanan tengah hari, peralatan kraf/seni dan sebagainya. Bengkel ini dianjurkan oleh Unit Kampus Ekopelancongan UTM.

 Bos kecik ni tak lepas nak join so posing kat sini jer la

Inilah dia Rumah Tropika yang terletak di Taman Tropika, UTM



 Ni rupa kelas art selepas dah habissss

 Posing jap, masa ni bebudak arts pergi menunggang kuda sebagai acara penutup bengkel arts

 Pandangan bahagian belakang rumah tropika, belakangnya ada tasik tapi tak dpt amik gambar sebab ramai tgh memancing

  Lumba lari balik dari kandang kuda agaknya

 Geng-geng Al Iman Elementary School

 Sijil serta hasil bengkel yang dibawa balik 


Dengar cerita mereka semua sangat seronok berbengkel sehari, kalau boleh hari-hari nak pergi. next week nak buat apa pulak yer.. hem..... 



3 comments:

  1. Salam. Hee aktiviti menarik berseni untuk anak-anak mengisi masa cuti sekolah.

    ReplyDelete
  2. Salam.bila lg bengkel art ni akan diadakan ?kt rumah tropika utm tu....sy berminat nk hantar anak kt situ cuti sekolah ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tak pasti, cuti sekolah ni mmg tak ada apa-apa program so far. Jika ada, saya akan wawarkan di blog ini.

      Delete