Monday, 17 November 2014

#OOTD

Off to work now, tak sempat nak update blog pagi ni. Semoga dipermudahkan segala urusan hari ini, Amin...


Top: Zariya Latifah Muslimah Blouse from ZALORA
Bottom: Monica Chiffon Mermaid Long Maxi Skirt from POPLOOK
Hijab: long scarf from FIRST LADY ( inner from regular hijab shop)


Patut entry ni keluar pagi tadi, sekali tenet slow la pulak kat rumah. Maka, lewat petang la baru keluar. huhuhuhuhu

Updates: If tak ada aral, hari Jumaat semua urusan settle. Terima kasih tidak terhingga di atas bantuan jiran Zamzarina dan suami dalam menyempurnakan urusan hari ini. Tanpa kalian, pasti saya masih terkapar-kapar di lautan.Moga murah rezeki kalian sekeluarga, Amin. 

Ok, ini patut buat entry asing, tapi dah alang-alang tulis, kita sambung teruslah. Siapa nak shopping kat Zalora, boleh guna discount code voucher ni, macam biasalah diaorag hantar kat e mail. Nnati masa check out, just masukkan code voucher. Untuk new customer sahaja. ( kalau bukan new customer, bukaklah satu acc under nama husband ker) 

DISCOUNT CODE 15% ZALORA:  ZBAPQDEH


Selamat membeli belah di http://www.zalora.com.my/




2 comments:

  1. ootd tu tak nampak full face..ker memang disengajakan heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak reti nak adjust, yg penting nampak bajunya.. hehehehehehe

      Delete