Saturday, 1 November 2014

Hujung minggu bersama Hello Kitty's 40th Anniversary Celebration di Sanrio Hello Kitty Town


Not in our weekend plan actually, suddenly dpt invitation ( thanks to Wan Rofiza, Khairul Manaf & Yusrizam) untuk pergi ke  Hello Kitty's 40th Anniversary Celebration di Sanrio Hello Kitty Town. Pergi agak lewat, sebab si Shukri ada sekolah ganti. Dalam pukul 3 lebih jugak baru sampai ke sana. Sempat jumpa Nurul Baizura tapi macam biasa lupa amik gambar la, duk sibuk berborak kan.

Jujurnya, tak banyak benda boleh buat sebab anak teruna not a big fan of Hello Kitty. So, kita kena carik aktiviti yang sesuai, satu-satunya ialah misi menyelamatkan Hello Kitty and friends. Jom kita tengok gambar kat bawah.


 Peace memanjang jer bos kecik ni 

 Misi menyelamatkan Hello Kitty bermula

 Shukri gigih menyelesaikan clue terakhir

 Posing jap tanda success menyelesaikan semua clue

 Certificates tanda mission accomplish

Kita makan pop corn sempena meraikan kejayaan misi kita 


Mak sakit kepala petang ni, so kena balik awal. 


Abiss... 


2 comments: