Sunday, 16 November 2014

Hasil Google nama sendiri

Pagi-pagi ni tak boleh nak bukak facebook, entah kenapa. So apa kata kita cuba google nama sendiri kat GOOGLE. Sekali terjumpa video INI . Itu salah satu kenangan manis dalam dunia comping. Memang tak pernah buat entry pasal benda tu sebab faham-faham jer la. Tu pun dah teruk kena "tembak"dekat wall FB. Tapi mak mantain jer... ekekekekekekke

Sebelum jumpa video tu, mestilah terjumpa yg latest punya coverage Jiwang Habis ( yang di dah buat entry dah) . Banyak-banyak tak boleh lawan yang thesis ( link terpaksa dibuang ) yang tetiba teselit nama daku kat bawah , yang menuntut satu pengorbanan yang sungguh besar dalam hidup ini. Yang lain mostly result contest jer la.

Pernah korunk google nama sendiri?


3 comments:

  1. i kdg2 time bosan2 rajin jer google nama sendiri hahahha

    ReplyDelete
  2. Salam. Hee mak lebih popular daripada artis.

    ReplyDelete
  3. selalu google nama sendiri hehhee.. salam kenal n singgah,

    ReplyDelete