Thursday, 13 November 2014

Kegembiraan itu apabila menerima 'kerosakan" dari Lazada- batch 1

2 hari selepas kerosakan dilakukan sempena Lazada Revolution Day, inilah hasilnya...



Semalam sampai digital timer, hari ni sampai huggies, jam Casio ( yg ladies watch) dan handbag XOXO



Itu dia hasil kerosakan batch 1. Yang ni diorder sebelum pukul dua petang . Yang order sebelah malam belum sampai lagi.



Jam casio berharga RM49.90.Seriously cun. Tali panjang sikit, nak kena pergi potong sedikit kat kedai jam. Buat yang masih ragu-ragu, ini adalah Casio original. Korunk kalau nak beli, boleh klik dekat link ini   www.lazada.com.my



Yes!!!My new baby in the house. Hand bag XOXO ni ori tau, brand ni mmg tak glamour kat sini, tapi kalau kat Canada-US ni memang bersepah la jual dekat Winners dgn Tj Maxx semua tuh. Harga pun quite cheap, dlm 30 dollar gitu. Yang ni on sale, saya dapat RM50 sahaja jer. Faux leather yer, bukan leather betul.Agak besar dan selain ada handle di tangan, ada tali attach utk sangkut kat tepi. Good bargain. Lagi lawa dari Long Champ merah yang rega RM300+ itu.. huhuhuhu . Kalau nak beli, boleh klik kat link ni  www.lazada.com.my

Lupa nak ambil gambar digital timer tu, sebab saya dah guna. letak dekat peti sejuk, so kalau nak rebus telur separuh masak senang, pakai timer. Confirm telur tak keras. Saya dah biasa pakai timer untuk memasak. Kebetulan timer saya rosak sebab banyak kali terjatuh, maka terpaksa beli baru. Kalau nak beli timer tu, boleh klik kat link ni  www.lazada.com.my 

Ok, kita tunggu kerosakan kedua pulak nanti tiba. 

12 comments:

  1. Saya pun dah menerima 'kerosakan 'saya hr ni gara gara membaca blog ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe.. "kerosakan" yang berbaloikan cik Anonymous? nanti saya bagi tips lepas ni cara nak cover balik "kerosakan" yg dibuat.

      Delete
  2. Salam. Hee belum pernah memesan atas talian menggunakan Lazada juga.

    ReplyDelete
  3. Tak pernah beli lagi,Kalau ori boleh survey item apa yang berkenan di hati nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak ori, kita pakat ramai-ramai saman lazada... hehehehehe

      Delete
  4. Replies
    1. oklah, nak beli Raymond Weil tak mampu, so layan jer la casio dulu

      Delete
  5. ingatkan kerosakan apa lah td...ramai dah orang membeli kat lazada nih, saya je belum try lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya traslate " my damage today" ke dalam bahasa melayu, tu yang terkeluar perkataan "kerosakan". Try la, saya shopping time ada sale+ guna discount code, memang save banyak.

      Delete
  6. rosak ble hantar balik minta refund..seelok2nya kalau produk sampai, kita check dulu,kalau tak ok, tak payah terima dan byr kalau pilih option COD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eyriqazz... yg ini bukan rosak barang, tapi "wallet" rosak akibat shopping kat lazada.. ekekekkekekke

      Delete