Thursday, 13 November 2014

Misi Mustahil Part 2

Patut misi mustahil part 2 ni kita upload minggu lepas, dah 2 minggu baru dpt updated sebab ada kecemasan last week. so kita tgk keputusannya

berat sebelum

berat selepas 2 minggu


Baru turun 1 kilo. oklah untuk permulaan. Semua berat ditimbang pada waktu yang sama iaitu pada sebelah pagi. Kurangkan makanan berkarbohidrat especially nasi dan gandum, buat senaman sikit dan kawal nafsu makan. Tak adalah pi tibai nasi sampai sebungkus, kurangkan separuh ker. Nak start atkins diet mmg tak mampulah, ada yg mengigil karang. So saya buat sekadar yang mampu jer dulu.

So sesiapa nak join misi mustahil ni, jom. 

4 comments:

  1. Jom...kononlah. Takut tak tahan daulat. Tapi memang kena diet lagi ni.

    ReplyDelete
  2. tp u tinggi kan lyn..so ok jer kalau berat 60+ pun :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua orang cakap mcm tu, tapi hakikatnya i masih sayangkan my body masa 50+, masa tu senang nak pakai apa sahaja, badan pun lebih ringan. skang ni more kepada kesihatan nak turunkan berat. untuk first start ni, i nak cuba sampai 60 dulu.

      Delete