Saturday, 15 November 2014

Slow moving aka snail moving

Minggu ni memang banyak mengadap laptop jer, atau dengan kata lain, terperuk dalam rumah. Ini kerana saya tak sihat. Antibiotik dah habis semalam, nampaknya badan masih lemah, tekak masih perit lagi. Mungkin nak kena jumpa doc lagi sekali tapi doc favourite saya tu klinik dia tutup pulak hari ni, so kena tunggu esok.

Sesungguhnya pergerakan sangat slow minggu ni kerana kesihatan tak mengizinkan. Minggu ni tak masuk lamgsung Aeon ker, Giant ker mahupun Maslee yang dekat rumah ni sebab tak larat. Pagi ni pun gagahkan diri juga menghantar anak ke sekolah sebab ada exam.

Esok nak kena pos barang customer, hunting form contest, beli POP serta barang dapur supaya berasap sikit dapur tu. Kenapalah Tesco delivery tak nak cover area saya, kan senang hidup mak tak payah drive jejauh nak beli barang . ( online shopping blogger sungguh) .

Selain pergerakan yang slow, internet kat rumah ni pun slow macam siput, especially nak bukak facebook. Tention betul, dah la kerja semua duduk dalam tu. Er, dalam facebook pun boleh buat kerja ker? Memanglah boleh, itulah office saya yang FOC jer. Office akan datang ni masih mencari lagik.

Ok, nak gerak slow-slow dulu dalam rumah ni. Salam pagi Sabtu buat pembaca blog ini,


gambo zaman kurus... 

No comments:

Post a Comment