Saturday, 8 November 2014

Meniti tahun ke sembilan bersama Ahmad Shukri

Selamat Hari Lahir Ahmad Shukri, semoga menjadi seorang mukmin yang berjaya di dunia dan di akhirat. Terima kasih kepada para ustazah Al Iman Elementary School kerana sudi meluangkan masa untuk majlis hari jadi yang serba ringkas ini. Insya-Allah ada rezeki kita buat lagi tahun depan. Seronok melihat kupu-kupu syurga menikmati juadah yang disediakan dengan penuh kasih sayang. 

 Ni tempat nak buat party nanti

 Bos kecik pun nak join sama

 Bersama kenkawan kelas 3 Bestari

 2 kek, means ada 2 org birthday boy berkongsi hari jadi

 Peace dulu yer..



 Jom potong kek

 Sorang lagi birthday boy potong kek

 Gembiranya dier

 sekali 3 lagu diaorg nyanyi daa

 Yang kat belakang tu darjah lain

 makan kek dulu yer

 Beratur amik pasta goreng pulak

Sempat lagi si adik manis ini senyum



6 comments:

  1. epi besday dear ahmad shukri. moga jd anak soleh..amiin
    sama umur dgn my zharfan rupanya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks MZ.Yang adiknya si aariz pun sebaya gak kan dgn adik zharfan?

      Delete
  2. Lyn bawak apa? Mesti masak special ni....

    ReplyDelete