Thursday, 27 November 2014

BLACK FRIDAY SALE LAZADA SEMPENA GAJI MASUK.

LAZADA buat sale lagi sempena gaji masuk ( ni saya memandai jer tulis). Sale ni dinamakan Black Friday Sale sempena mengambil peristiwa Black Friday yang disambut di USA setiap tahun. Macam boxing day la atau kat sini kita panggil YES ( Year End Sale). Tapi Black Friday sale ni sehari jer tau. So u all kalau nak beli jam tangan casio macam kenkawan kita beli hari tu, get ready la. Sapa yang nak kirim beli jam tangan, boleh direct msg kat saya di FB Merlyn Hasshim .

Kasik ulang tayang sikit jam tangan tuh

 Jam Tangan Casio Wanita= RM50 jer

yang dalam kotak tu jam casio lelaki RM39.90


Voucher code belum keluar lagi, biasanya pagi esok. Nanti saya akan update di sini. Tapi Kalau u all nak shopping malam ini, ada voucher code khas untuk guna hari ini sahaja, sebelum pukul 12 tgh malam ni .


Boleh la korunk klik banner kat bawah ni kalau nak mula shopping atau surey dulu apa yang patut




Lazada Malaysia


Lazada Malaysia Lazada Malaysia

No comments:

Post a Comment