Monday, 24 November 2014

Kerosakan bersama Zalora la pulak

Balik dari KL ni tekak rasa perit semacam. Namun itu tidak pernah menghalang saya untuk membuat sedikit kerosakan aka retail therapy di malam hari . Jom kita tengok bagaimana ia bermula.


 Mula-mula kita posing kat tepi tasik UTM sambil tangan cekak pinggang,mata ke atas. lepas tu pergi beli roti kat 7e dan upload semua dalam Instagram.



Lepas tu result pun keluar.. tada... kita dapat saguhati .



Ni voucher RM250 dari ZALORA hadiah utk saguhati, not bad kan dengan modal RM7.80 jer




So begitulah ceritanya kerosakan malam ini bermula. Kita just top up RM15 untuk shopping malam ni.

So u all kalau nak shopping kat ZALORA, sila-silalah gunakan voucher code ni, nanti dpt diskaun 15%.

DISCOUNT CODE 15% ZALORA:  ZBAPQDEH

Selamat membeli belah di http://www.zalora.com.my/



3 comments:

  1. Wah..wah...syokkan shopping free. Aishah suka gak shopping dekat Zalora. Ada sekali tu dapat beli pump shoes dengan harga RM16++ je termasuk postage sebab ada sale dan tolak discount code :D

    ReplyDelete
  2. barang dah sampai hari ni, dah buat entry tapi tak boleh nak upload sebab tenet slow pakai ipad.

    ReplyDelete