Monday, 27 October 2014

Rezeki mesin basuh bersama Unilever-Untuk dijual

Selepas menulis entry ini semalam, naik ke atas utuk mengambil HP. Sekali ada 4 miss call. Siapalah yg call memalam ni, dah la no tak dikenali, 4 kali pulak tu. Call balik, rupanya nak hantar mesin basuh toshiba esok. Hem, baru jer buat penutup entry bulan October, masih ada rezeki lagi nampaknya bersama Unilever. Ini mesin basuhnya selamat sampai pagi ini


mesin ni sama model dekat Lazada, saya nak letgo RM500. ( negotiable). Agak-agak ada org nak tak? self collect ek. Muat masuk MPV, sebab kecik sahaja. Untuk muatan 6kg. U all boleh compare harga yang saya offer dengan harga kat Lazada kat link ni 


Siapa nak beli, mcm biasa boleh carik saya di facebook  https://www.facebook.com/merlynhasshim atau tinggalkan di ruangan comment untuk saya hubungi. 

4 comments:

  1. Salam. Hee untung sabut timbul, untung buaya tembaga kena penampar, untung cik kak Merlyn itu dapat mesin basuh. Tahniah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Wak. moga murah rezeki kita semua yer... Amin...

      Delete