Thursday, 2 October 2014

Kejutan di hari jadi dan GIVE AWAY

Tahun ni, hadiah hari lahir dikongsi bersama seluruh rakyat Malaysia  :(


Malas nak buat ulasan apa-apa, sendiri fikirlah kan.


Baiklah, seperti yang dijanjikan, sempena harga minyak naik hari ini , saya hendak mengadakan give away buat pembaca blog. Give away ni terbuka kepada semua pembaca blog. Caranya mudah, hanya perlu tinggalkan apa-apa komen di bawah yang boleh menceriakan tuan tanah blog . Lima pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi wang tunai RM10 seorang. ( boleh la cover kos kenaikan minyak satu tangki). Sila tinggalkan link blog/fb/email atau apa-apa cara yang boleh tuan tanah hubungi sekiranya anda terpilih sebagai pemenang. Dateline give away ni sampai tuan tanah balik dari bercuti ( 11 oct 2014) .


Pemenang akan dipilih berdasarkan keceriaan tuan tanah membaca komen anda. Sebagai penghargaan, lima pemenang lagi akan dipilih secara rawak untuk menerima cenderahati dari tuan tanah. Jadi, jumlah pemenang sepuluh semuanya. So apa lagi, ramai-ramailah ajak kawan-kawan join dan boleh iklankan giveaway ini di blog atau di FB anda.

Good luck!




24 comments:

  1. Sannah helwa ucapan diberi
    Selamat harijadi moga ceria
    Best kan hadiah pm bagi
    Utk kita kongsi bersama2

    Minyak naik apa peduli
    Nak bising2 pun tak guna
    Pergi holiday tenangkan diri
    Cenderahati jgn lupa

    Cik merlyn kaki contest
    Ayat disusun punya power
    Hadiah dia dapat punya best
    G bercuti orang sponser

    Kenali beliau di alam cyber
    Punya hobi yg serupa
    Orgnya mesra & ramah sajer
    Moga ukhwah kekal selamanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah. Anda pemenang RM10. Sila hubungi tuan tanah sebelum 10 Nov di FB Merlyn Hasshim ataupun email merlynhasshim@yahoo.com. Semoa hari anda bertambah ceria dan terima kasih kerana menyertai give away ini.

      Delete
  2. Selamat ulang tahun kak merlyn
    Semoga panjang umur.. Sihat walafiat
    Murah rezeki
    Menang GP

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah. Anda pemenang cenderahati dari Negeri Di bawah Bayu. Sila hubungi tuan tanah sebelum 10 Nov di FB Merlyn Hasshim ataupun email merlynhasshim@yahoo.com. Semoa hari anda bertambah ceria dan terima kasih kerana menyertai give away ini.

      Delete
  3. Replies
    1. Selamat Hari Lahir kak Mer...
      Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik serta kebahagiaan yang berpanjangan bersama keluarga tersayang...
      Moga sentiasa kuat untuk menjalani kehidupan yang mendatang.
      From: Carlz Erfanz Zhafran

      Delete
    2. Tahniah. Anda pemenang RM10. Sila hubungi tuan tanah sebelum 10 Nov di FB Merlyn Hasshim ataupun email merlynhasshim@yahoo.com. Semoa hari anda bertambah ceria dan terima kasih kerana menyertai give away ini.

      Delete
  4. Hari kelahiran hari diraikan,
    Minyak naik nak gembira pon segan,
    Apalah nak buat dah nasib badan,
    Mujurlah Malaysia masih aman.

    Walaupon begitu marilah bertabah,
    Ini semua dugaan tuhan,
    Semoga panjang umur, rezeki bertambah,
    Itu sahaja yang mampu diucapkan.

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah. Anda pemenang RM10. Sila hubungi tuan tanah sebelum 10 Nov di FB Merlyn Hasshim ataupun email merlynhasshim@yahoo.com. Semoa hari anda bertambah ceria dan terima kasih kerana menyertai give away ini.

      Delete
  5. epi besday Lyn!!! I doakan segala yg baik2 utk u. murah rezeki, panjang umur, happy2 selalu, dikurniakan keberkatan dlm hidup..

    setiap kali tgk nama u, MERLYN..automatik i akan terkaitkan/teringatkan citer 'merlyn/merlin' kat tv (wpun i tak tgk pin citer tu, my mom yg selalu tgk citer tu hahhaah)..siyes nama u sgt unik..and for me, 1st time lah jumpa kawan nama yg unik mcm nama u..and turns out plak u asal sama negeri dgn i..and then u pernah dok obersi, and political view pun mcm ngam (sama view gitu)..so rasa mcm ada 'chemistry' wpun kita tak close mana pun tp among kwn2 compers, bg i, u are trustworthy (honest statement ni)..and i suka part u byk jugak buat charity..siyes kagum..keep it up ok!

    once again, selamat hari lahir. moga menang byk2 soon!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah. Anda pemenang cenderahati dari Negeri Di bawah Bayu. Sila hubungi tuan tanah sebelum 10 Nov di FB Merlyn Hasshim ataupun email merlynhasshim@yahoo.com. Semoa hari anda bertambah ceria dan terima kasih kerana menyertai give away ini.

      Delete
  6. Merlyn..
    Merlyn Bahyah errkk betul ke ejaan nama u ni..

    Anyway congrats satu anjakan angka umur dalam masih mempunyai kesihatan yang baik dan dikelilingi orang yang tersayang..

    Doa dari saya moga Puan Merlyn sentiasa dimajukan dengan jayanya hasil semangat tidak putus asa, moga dimurahkan rezeki senantiasa, kesihatan baik dan diperlihara...

    erkkk ditambahkan ahli keluarganya...erkkk erkkk

    larikkkkkkkkkk..hepi besday 2 u you...muahhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah. Anda pemenang cenderahati dari Negeri Di bawah Bayu. Sila hubungi tuan tanah sebelum 10 Nov di FB Merlyn Hasshim ataupun email merlynhasshim@yahoo.com. Semoa hari anda bertambah ceria dan terima kasih kerana menyertai give away ini.

      Delete
  7. Hai Cik Merlyn. What an unpleasant suprise masa birthday Cik Merlyn. Tapi apa pun kita kena stay optimistik! Betul tak?

    So, saya nak ucapkan selamat hari jadi buat blogger yang superb! Holiday puas-puas on your birthday okay. Wish you a very happy birthday and may Allah bless you from my truest heart. Okay ini pantun yang sangat simple tapi isinya padat. Hahahaha ! Harap-harap awak suka. Stay in touch, love :)

    Semua org ada birthday setahun sekali,
    Tetapi 2 Oct birthday cik merlym yg cantik berseri,
    Diharap agar cik merlym stay hot fabulous gorgeous n happy
    Pabila baca wish dari saya ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah. Anda pemenang RM10. Sila hubungi tuan tanah sebelum 10 Nov di FB Merlyn Hasshim ataupun email merlynhasshim@yahoo.com. Semoa hari anda bertambah ceria dan terima kasih kerana menyertai give away ini.

      Delete
  8. Salam. Hee saya tumpang lalu saja.

    ReplyDelete
  9. Lyn,

    Wahai Selamat Hari Jadi Kawan Muka Buku
    Walau Harga Minyak Naik Kita Tetap Pandu
    Apa Boleh Buat Tiada Pengangkutan Awam LRT
    Moga Menang Giveaway Merlyn Punya Blog Buat Penceria Hati


    Selamat Hari Jadi semoga panjang umur, sentiasa sihat dan murah rezeki. Menang lagi dan lagi... mesti happy oh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah. Anda pemenang cenderahati dari Negeri Di bawah Bayu. Sila hubungi tuan tanah sebelum 10 Nov di FB Merlyn Hasshim ataupun email merlynhasshim@yahoo.com. Semoa hari anda bertambah ceria dan terima kasih kerana menyertai give away ini.

      Delete
  10. Salam sis Merlyn
    Selamat Hari Lahir. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki Allah dan bahagia selalu. Rezeki yang ada dikongsi bersama, Allah gandakan berlipat ganda. Anak rezeki paling berharga. Tak dijual di mana2.
    Semoga saya ada rezeki dalam giveaway ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah. Anda pemenang RM10. Sila hubungi tuan tanah sebelum 10 Nov di FB Merlyn Hasshim ataupun email merlynhasshim@yahoo.com. Semoa hari anda bertambah ceria dan terima kasih kerana menyertai give away ini.

      Delete
  11. Assalamualaikum buat kak Merlyn tuan punya blog,
    comper hebat yang berkongsi minat yang sama,
    dari saya silent reader yang takde blog,
    comper juga tapi menang sekali-sekala.

    Suka tengok pemandangan akak melancong ke sini-sana,
    dengan lens DSLR setiap foto tampak berkualiti tinggi,
    review yang dibuat berguna buat pembaca,
    bolehlah dijadikan panduan untuk trip melancong nanti.

    Suka-suka sahaja join giveaway ini,
    dengan harapan dapatlah menang RM10 itu,
    semoga akak murah rezeki,
    semoga menang contest selalu!

    Azwan Azri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah. Anda pemenang cenderahati dari Negeri Di bawah Bayu. Sila hubungi tuan tanah sebelum 10 Nov di FB Merlyn Hasshim ataupun email merlynhasshim@yahoo.com. Semoa hari anda bertambah ceria dan terima kasih kerana menyertai give away ini.

      Delete
  12. Giveaway secara rasminya berakhir kerana tuan tanah sudah jejak kaki ke JOhor. Keputusan akan diumumkan hujung october nanti yer. Terima kasih kerana sudi menyertainya.

    ReplyDelete