Wednesday, 1 October 2014

Last damage for today

Ok, ini entry last sekali berkenaan #MyCyberSale. Sementara ada beberapa jam lagi, meh saya share bagaimana saya dpt membuat penjimatan sebanyak RM25 hari ni semasa shopping di LAZADA

Tgh hari tadi terima e mail dari  BCARD . Jeng..jeng....godaan pun mendatang



Alamak, ada voucher RM25 la pulak utk shopping di LAZADA. Mana boleh jadik ni. So apa lagi, klik punya klik terhasillah ini



Nak cukup RM10 punya fasal, amik bekas plastik sebijik, baru boleh guna voucher RM25 tu. So total damage hari ni selepas diskaun ialah RM75.30 sahaja. Dapat free shipping lagi, dapat collect B Card point utk redeem Chatime ( ketagihan melampau). Yang bestnya, LAZADA ada tawarkan COD, jadi bila barang dihantar ke rumah, barulah kita bayar. So selamatlah wallet hari ni dari kena cuci. 

Sekarang, duduk kat rumah tunggu barang sampai jer la. Katakan kalau barang dah hantar, kita tak ada kat rumah, kita boleh arrange dgn syarikat kurrier untuk penghantaran kali kedua, tiada masalah. Senang betul shopping di Lazada ni, segalanya di hujung jari. 

Oklah, jangan lupa daftar B Card di link ni  https://www.bcard.com.my , free sahaja. Nanti akan dpt welcoming e mail dan diaorg bagi la code voucher tu. Tak pun korunk copy jer dulu code voucher kat atas tu. ( tak sure boleh guna banyak kali ker tak). Lepas tu jangan lupa datang balik ke blog ni, klik link kat bawah tu untuk shopping di Lazada

http://ho.lazada.com.my/SH3zj2


Bcard juga boleh guna untuk collect point di Caltex, KRR dan juga Agoda. 



No comments:

Post a Comment