Sunday, 26 October 2014

Rezeki di bulan October

Selain blogging dan jual beli online, saya masih lagi aktif bercomping walaupun income dah tak selebat dahulu. Biasalah, hidup ini ibarat ombak di laut, ada pasang dan surutnya. Yang penting kita mestilah berani mencuba dah berusaha, selebihya berdoa kepada Allah S.W.T. 

Entry sekali harung untuk bulan October.

Hadiah kontreversi, sebab ingatkan tak menang, sekali sangkut 2 nama= 2 biji pasta pot. Thanks San Remo. 

 Contest Astro On The Go kat facebook. Menang saguhati. Belum plan nak beli apa-apa lagi.



Contest Nivea kat facebook. Photo contest bertema "kisses" . Mcm biasa musti taruk gambar me dengan my mum la. 


Ini pun layan gak, contest di FB Panasonic. Bagi kat student jer pun, bukannya saya minat tengok cerita cenggini 


Baju melayu teluk belanga dari Gene Martino

Contest Gene Martino di facebook jugak. Penyertaan terawal 100 dpt baju melayu sepasang. Suka kaler hijau turqoise. Tahun depan bolehlah plan semua sedondon kaler ni. Terima kasih Gene Martino

Longchamp yang sangat awesome 

Hadiah yang dinanti. GP prize Kleenex Share  The Softness Contest. Contest yang over publisiti sampai masuk suratkabar..hehehehe. Dapat Longchamp beg dan Kleenex soft pack. Boleh dikatakan hadiah hari jadi sebab memang ada plan nak beli hand bag baru hadiah untuk diri sendiri. Terima kasih Kimberly-Clark Malaysia di atas hadiah dan publisiti yang diberikan.

Ada satu contest tu dah call winner, tapi belum hantar hadiahnya lagi, So yang tu kita updated later jer la. Orang lain sudha terima pun oven dan hand mixernya. 

Semoga entry ini dapat menjawab persoalan mengapa dan apa yang Cik Puan buat dekat rumah. 


6 comments: