Tuesday, 7 October 2014

Don't worry be happy

Dugaan. Sekalimanapun kita dah berhati-hati dan cuba mengelak, kalau benda dah nak jadik tu, kena redha jer la. Terbang lagi $$$. Walaubagaimanapun, saya bersyukur kerana hanya diduga sedikit sahaja, Insya-Allah ada rezeki kat tempat lain nanti.

Think positive. Jangan stress-stress. Jom buat kerja rumah, lepas ni nak kena shopping jap utk persiapan ke KK esok.




Masih belum terlewat untuk join GIVEAWAY di sini

http://merlynhasshim.blogspot.com/2014/10/kejutan-di-hari-jadi-dan-give-away.html?spref=fb



1 comment:

  1. Salam perkenalan.
    setiap yang berlaku ada hikmahnya. Rezeki Allah bermacam bentuk

    ReplyDelete