Wednesday, 22 October 2014

Pagiku yang kurang ceria tanpa kopi di sisi

Sekembalinya dari Kota Kinabalu, pagi tu nak breakfast pagi. Macam biasa, kena pekena kopi secawan baru mata segar bugar. Yalah, flight dah lewat malam kan. Paginya si Shukri nak ke sekolah. Baru nak on suis, tengok coffee tak brewed. Pegang heating pad tak panas, tapi lampu menyala. Sah dah rosak.

Nasib baiklah minggu ni Lazada ada hantar email bagi discount code voucher sempena Deepavali, so bolehlah beli coffee maker baru. Untuk setiap pembelian RM150 ke atas, boleh la guna voucher RM25. Dah save banyak tu. Boleh buat cover minyak yang naik dua posen ... huhuhuhu

So inilah hasil tangkapan terbaru sempena gaji masuk :

Sempat lagi angkat baju sehelai..... hehehehehehe


Yang buat ketagih shopping kat Lazada ni barang murah tu satu hal, ada potongan harga  barang, lepas tu ada discount voucher lagi. Berapa banyak dah save tu. Tak payah keluarkan duit minyak kereta, tol, parking, jajan dan masa di jalan raya. Sampaikan lampin Aariz pun boleh beli kat Lazada ni. ( mamat ni pakai waktu tidur malam jer, takut terbabas) .

So, kepada yang nak shopping, sila-silalah klik link di bawah ni 


dan boleh gunakan code voucher ini

Voucher Code: LazAffOct25
Voucher Amount: RM 25
Minimum Spend: RM 150
Valid Till: 22/10/2014 - 26/10/2014
Voucher Code: LazAffOct50
Voucher Amount: RM 50
Minimum Spend: RM 300
Valid Till: 22/10/2014 - 26/10/2014

Sebelum guna code voucher tu, korunk kena register dulu , barulah code tu boleh di activate. Register tak sampai 3 minit pun. Dalam welcome email, ada diberikan code voucher RM10 untuk pembelian minimum RM100. Kalau nak beli banyak, boleh  copy code kat atas tu. 


Semoga hari selepas ini lebih ceria dengan secawan kopi di pagi hari. 

3 comments:

  1. Salam jumaat. Hee dulu saya pun pernah menang coffee maker juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru jer sampai coffee maker nya Wak.. sungguh efficient Lazada ni.

      Delete
  2. Lyn..buat review sikit pasal coffee maker utk org yg tak pernah ada coffee maker dan teringin nak beli... Berbaloi ke beli... ape beza bancuh je dgn guna coffee maker..ada beza tak rasa...pastu apa beza setiap brand yg ada..kenapa ada yg murah ada yg mahal..patut tak spend utk yg mahal sikit...hehehe

    ReplyDelete